Öronhålstagning

Välkommen till SalongCre8

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – Öronhåltagning på ett säkrare sätt.Presentkort säljes


I salongen finns produkter för fortsatt vård hemma,

allt inom hårvård.


Gold är den senaste serien som är intagen på salongen.

Skonsamma produkter som tar hänsyn till både miljö och kund


Gold är en njutbar blandning av innovation och funktion, skapad av två internationellt erfarna kreatörer och hårstylister. Miljövänliga, långlivade och effektiva produkter för att klara av de ständigt föränderliga trenderna.


Gold är något mer än ett vanligt hårvårdsmärke. Miljövänliga, långlivade och effektiva produkter som klarar av de ständigt föränderliga trenderna. Ett sortiment som inte är för stort, för att kunna garantera en hög kvalitet. Förnybara och hållbara ingredienser som rena essentiella oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter för att skapa en lyxig look och högkvalitativa resultat. För Marco och Victor handlar allting om passionen för frisöryrket. Den som gör att de alltid siktar mot ”bättre”. Grundstenen som utvecklar Gold.

Copyright  © All Rights Reserved