Försäljning

Välkommen till SalongCre8

Presentkort säljes

I salongen finns produkter för fortsatt vård hemma,

allt inom hårvård.


Gold är den senaste serien som är intagen på salongen.  Skonsamma produkter som tar hänsyn till både miljö och kund


Gold är en njutbar blandning av innovation och funktion, skapad av två internationellt erfarna kreatörer och hårstylister. Miljövänliga, långlivade och effektiva produkter för att klara av de ständigt föränderliga trenderna.


Gold är något mer än ett vanligt hårvårdsmärke. Miljövänliga, långlivade och effektiva produkter som klarar av de ständigt föränderliga trenderna. Ett sortiment som inte är för stort, för att kunna garantera en hög kvalitet. Förnybara och hållbara ingredienser som rena essentiella oljor, växtextrakt och naturliga antioxidanter för att skapa en lyxig look och högkvalitativa resultat. För Marco och Victor handlar allting om passionen för frisöryrket. Den som gör att de alltid siktar mot ”bättre”. Grundstenen som utvecklar Gold.

Gör solens jobb snabbare

En vacker solbränna utan att ens behöva spendera så mycket som en minut i solen? Klart att du kan hjälpa dina kunder med det. Erbjud dem en spraytan och fråga bara om de vill ha en naturligt brun färg som syns direkt eller efter några timmar. Svårare än så är det inte.Copyright  © All Rights Reserved